Monday, May 06, 2013

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar

En bok av Lucy Dillon som jag läste ut förra veckan. Den är lite deprimerande i början, speciellt efter att ha läst ut Virgin Merry dagen innan..haha.. Kändes som den började lite i samma stuk. Ensamma hjärtan och hemlösa hundar har dock det mesta man kan önska sig av en bok, den är sorlig, verklighetstrogen, romantisk och rolig. Tyckte dock den var lite klurig i början så man får följa olika personer, som sedan vävs in i varann.
Rachel Fielding har på kort tid lyckats försnilla ett glamoröst jobb på en pr-firma, en attraktiv pojkvän och en chic våning i centrala London. Hon är trettionio år och framtiden ter sig tämligen osäker. Men en dag får hon ett oväntat besked. Hon har fått ärva sin mosters hus på landet, hennes bordercollie och ett hundstall fullt med herrelösa hundar.

Med bävan flyttar Rachel dit men upptäcker att hon blir alltmer engagerad i sina fyrfota skyddslingar. Kanske beror det delvis på George, traktens buttre men rysligt attraktive veterinär ...

Ensamstående tvåbarnsmamman Zoe kommer till Rachel för att lämna en liten valp för omplacering. Besöket resulterar i något helt annat än hon tänkt sig. Och Natalie lever i ett lyckligt men barnlöst äktenskap med Johnny. När Natalie förlorar jobbet bestämmer de sig för att tillfälligt ta hand om Bertie, en glupsk och egensinnig basset, vilket visar sig medföra en minst sagt överraskande förändring i deras liv ...

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar och är en romantisk och varmt humoristisk berättelse om allt det man kan lära av människans bästa vän.

"Hjärtevärmande, rolig och romantisk. Marley och jag-fans kommer att älska den." Closer

"Mysig och hjärtevärmande - detta är den perfekta läsningen en kall vinterkväll." News of the World

En perfekt bok för kvällarna eller att ta med till stranden.
 

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

No comments: