Tuesday, May 21, 2013

Sponsrad video - OPEL ADAM X ERIC SAADE- NÖJESGUIDEN

Hur snygg var inte Eric Saade när han "hostade" i green room under finalen av Eurovision Song Contest? Jag tyckte han var ganska kul, även om engelskan kanske inte var den bästa och jag hade jue hellre sett honom sjunga på scen. För er som inte kan få nog, så har ni en bra video/intervju med Eric när han tar sig en tur i Opel's nya satsning ADAM. Eric berättar hur allt började, när han kom till Stockholm med endast sin gitarr och en resväska. Typ en liten nostalgitripp, men samtidigt en inblick i framtiden. Vet du vilken som är Eric's favoritplats i Stockholm?


Den coola moderna bilen ADAM är den senaste från Opel som erbjuder en häftig och djärv upplevese där du själv har chansen att påverka bilens design.
Med ADAM är det lätt att hamna i blickfånget och med tre olika utrustningsnivåer att välja mellan kan den här stadsbilen vara en äventyrlig ADAM SLAM, en häftig ADAM JAM eller en stilfull ADAM GLAM.
Det execptionella med ADAM är att den finns i 30 000 olika utföranden och du kan personalisera bilen exakt efter din egna smak.
xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

No comments: