Thursday, May 16, 2013

Har ni hört talas om Georgie Shore?

Följde ni Jersey Shore? Ni vet den galna Nicole, eller Snooki som hon är mer känd som och resten av gänget. Jag måste erkänna att jag inte såg ett endaste avsnitt, men för er som saknar serien så finns det en liknande serie på MTV nämligen Georgie Shore - massor av heta solkyssta kroppar och inoljade sexpack. 56

The Georgies har precis stigit av planet från 3:e säsongens "Chaos in Cancun" och är nu tillbaka där allt började – Newcastle. Partygänget fortsätter sitt galna liv och två nya deltagare kommer att göra allt för att imponera på resten av gänget. Ni kan vänta er kärleksdrama och blomstrande romantik (då ett par har förlovat sig) med en hel del intriger och fest. 

Personligen tror jag att det är ett perfekt val för er som älskade Jersey Shore (som nu gått i graven efter sex eller åtta säsonger) och vem vet, kanske jag också ger det en chans någon dag :)
 

Säsong 4 av Geordie Shore har Sverigepremiär söndag 19 maj kl. 21:50. På MTV.se kommer avsnitten att ligga uppe i 7 dagar efter sändning.

Geordie Shore sänds på söndagar kl 21.50 MTV.

xoxo, 
Vicky
 Follow Me on Twitter VicktoriaM!

No comments: