Tuesday, October 22, 2013

Angel by Katie Price

Läste ut Katie Price aka Jordan's roman; Angel.. Super lättläst chiclit som s.k. ska vara fiction, tror dock stora delar av den är tagna från hennes egna liv och blandat med lite fiction. Bra bok, som man inte direkt behöver läsa från cover-to-cover, men som är perfekt att läsa på kvllen eller så. 
Angel har bara en dröm att lämna barndomens småstadsidyll bakom sig och leva ett spännande liv i storstan. Så när hon en dag blir upptäckt av en modellagentur tvekar hon inte ett ögonblick, Angel tar sitt pick och pack och flyttar till London.

Ung, vacker och sexig är hon som gjord för en framgångsrik karriär som glamourmodell och mycket snabbt är hon den nya stjärnan på allas läppar. Hon dras in i en glittrande värld av fester, vackra människor, pengar och glamour. Allt verkar helt enkelt perfekt! Men så möter hon Mickey, lika oemotståndlig som han är farlig, och Angel upptäcker att en stigande stjärna lika snabbt kan falla

Katie Price är även känd som glamourmodellen Jordan och hennes roman Angel är en kittlande berättelse om en ung kvinnas drömmar om berömmelse och romantik. Men även om den förrädiska baksida som kändisskapet för med sig. 
 

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

No comments: