Friday, October 04, 2013

Apartment-searching

Finns det något som är mer stressfullt än det? Heter det ens stressfullt? Fyllt kanske på svenska, men ja ni fattar stressful ;) 

Inte för att jag hamnar på gatan om jag inte hittar något innan fredag, men jag vill flytta typ nu. Till ett fint ställe, med stort rum, fin inredning, kunna packa upp och ha ett badrum där duschen inte är ovanför toalettstolen. Ja, welcome to my world of luxury, som så många av er tycks tro att jag lever. Hotell är superdyrt i Rio, så att spara in lite pengar när man kommer ner genom att bo på ett privat B&B. Kan säga att kan man ta bra foton så kan man få mycket att se bättre ut än det är. Men men, kvinnan är trevligoch jag har egen entrance och som sagt hittar jag inget ställe att bo på innan söndag (betalt tills dess), så kan jag alltid stanna några dagar till.

Men att leta lägenheter, och inte hitta något som verkar bra, fast man får betala ganska multum för ställena är inte kul.

Ska snart iväg och titta på en lägenhet, som egentligen är över min smärtgräns prismässigt, men den ser verkligen nice ut. 
xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

2 comments:

Anonymous said...

Hur mycket ligger en lägenhet på i månaden? En med bra standard? Vore intressant att veta :)

Vicky M said...

oj, hela lägenheter är riktigt dyra här, jag pratar om rum i lägenhet. Detta rummet på bilden ligger på nästan 8000kr/månaden.

En två i rio som ligger i Ipanema eller leblon får man betala ca 25000kr för, så ja det är dyrt här.