Thursday, October 24, 2013

sponsrad video- Jackass Bad Grandpa

Minns ni Jackass - The Movie? Eller kanske till och med serieavsnitten som gick på MTV med de galna killarna som gjorde helt sanslösa saker. Farliga saker, slog sig etc men kan man inte låta bli att skratta.


En hel del har hänt sen dess, dels har de blivit ett antal år äldre, en av de har dött, Ryan Dunn som sorgligt nog omkom i en bilolycka 2011 (detta hade inget med deras stunts att göra). Nu kommer killarna ut med en ny film på bio, Jackass Bad Grandpa, räkna med en massa skratt och smärta..hehe..

Denna gång får vi följa killarna på en resa genom Amerika. 86-årige Irving Zisman (Johnny Knoxville) tillsammans med sin följeslagare, 8-årige barnbarnet, Billy (Jackson Nicholl).

Under denna resa kommer Irving att introducera den unge och lättpåverkade Billy för människor, platser och situationer som ger ny innebörd åt begreppet barnuppfostran. Duon kommer att stöta på manliga strippor, missnöjda skönhetstävlande småbarn (och deras lika missnöjda mödrar), begravningar, motorcykelknutar och en mängd intet ont anande medborgare. 

Riktiga människor i overkliga situationer, en bra grund för en riktigt galen komedi.

Kommer på bio i Oktober. 

detta är ett sponsrat inlägg.

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

No comments: