Tuesday, October 15, 2013

sponsrad video - Byt namn till Klaus-Heidi och starta på nytt i Berlin

Visste ni om att Sverige tillhör de länder där medborgarna byter namn oftast i alla fall  enligt Patent- och registreringsverket (PRV) - blev faktiskt lite förvånad över detta.

Samtidigt är Berlin en av de städer som växer snabbast i popularitet bland svenskarna. Därför vill Lufthansa se om det finns någon svensk som älskar Berlin så mycket att han eller hon kan tänka sig att byta namn för att få starta ett nytt liv i staden. Kan låta lite galet, men en kul idé kan jag tycka. I nuläget bor det över 3000 svenskar i standen redan.

Som det innovativa flygbolag Lufthansa är, så vill de nu studera närmare hur det är att börja om på nytt i Berlin genom att ge en svensk möjligheten till betald nystart i staden. Den som först byter namn till Klaus eller Heidi och förser juryn med bevis på detta ihop med den bästa motiveringen vinner allt som behövs för att starta ett nytt liv i Berlin, inklusive lägenhet med betald hyra i ett helt år vilket är en famtastisk sak för vilken person som helst. Vem vill inte ha chansen att leva gratis under ett år?
Projektet kommer pågå till den 28:e November och kallas ”Är du Klaus-Heidi?” ( Klaus-Heidi.se). Flygbolaget hoppas då på att kora en vinnare som bland annat kan visa upp namnändringen till Klaus eller Heidi i form av ett giltigt registreringsutdrag från Skatteverket. 


Vad är det exakt man vinner då? 
Vinnaren flyger direkt med Lufthansa (som ni vet mitt favoritflygbolag) från Arlanda. På flygplatsen i Berlin hämtas Klaus/Heidi av en taxi och körs till lägenheten, där hyra, hemförsäkring, el och vatten är betalt för ett helt år. Dessutom får man en mängd andra förmåner som gör det enkelt att leva loppan i Berlin. Kan du inte tyska? Don't worry, en intensivkurs i tyska ingår så vinnaren får chansen att behärska språket.

Så vad väntar du på? Take the chance!


detta är ett sponsrat inlägg
xoxo,  
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

No comments: