Sunday, October 06, 2013

sponsrad video- The World's End

 När hösten kommer, så är filmtips det bästa som finns. Ibland får man upp ögonen för filmer, som man annars kanske inte ens hade tittat åt, men eftersom något berättar om de, så tycker man wow, den verkar jue bra!

The World's End, trodde jag var en sci-fi-aktig film, som inte intresserade mig det minsta... Så fel jag hade. Älskar trailern och tycker filmen verkar vara precis en sådan som jag kan uppskatta och gilla. Den handlar om fem barndomsvänner som återförenas 20 år efter ett misslyckat försök att genomföra en pubrunda av episka format, det vill säga, 12 barer där den sista heter just The World's End. En av vännerna har gett sig fasen på att åter försöka genomföra detta ölens marathon och lyckas övertala de andra att hänga på. 

en perfekt rulle för alla, kompisar, killar, tjejer, par, ja you name it!

Gary är en 40-årig man som aldrig lämnat tonåren. Han släpar med sig sina gamla kompisar till deras hemstad och till ett nytt försök att nå den mytomspunna puben - The World's End. Medan de försöker försona det förflutna med nuet, inser de att den verkliga kampen gäller framtiden - inte bara deras utan hela mänsklighetens. Att nå The World's End visar sig vara det minsta av deras problem.
 detta är ett sponsrat inlägg
xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

No comments: