Thursday, October 03, 2013

Sexleksaker på Svenska Hollywoodfruar

Såg ni de två avsnitten på Svenska Hollywoodfruar där Siv Cotton anordnade ett sexleksaksparty? Eller ja en middagsbjudning med hennes vänninor, samt Gunilla där en tjej kom och visade olika sexleksaker och hjälpmedel, samt berättade lite runt det hela.  Superkul sak att göra tycker jag och hur naturligt som helst, speciellt när det bara finns tjejer runt om kring. Detta höll jue dock inte Gunilla Persson med om och hon flippade jue ut totallt och började bete sig riktigt elakt både mot tjejen som jobbade med sexleksakerna, men även mot tjejerna som var där.

I nästa veckas avsnitt fick man se när Gunilla kallar alla tjejerna för olika fula ord, men även saker som "att djävulen har tagit de" och "att de är inne på fel väg och hon ska frälsa de in på rätt spår". Jag förstår inte riktigt hur någon kan bli så upprörd över detta. Hur någon kan vara så trångsynt. Sexleksaker är väl det mest normala som finns i dagens samhälle och de flesta äger säkerligen något. Att tycka detta är synd är jue helt galet, eller vad säger ni?

Gunilla hade alltså aldrig sett en vibrator eller en dildo. Och hon visste inte vad en Rabbit var, jag menar vem vet inte vad det är!?!? Tyckte riktigt synd om tjejerna när hon var så elak mot de, men Gunilla själv tyckte att det var tjejerna som var elaka mot henne som utsatte henne för denna synd.  

Fråga Olle kanske borde bjuda in henne till ett program hos sig så hon får bli lite utbildad om dagens allmänvetenskap och att sexleksaker är något normalt och accepterat i dagens samhälle. Jag knske borde skicka henne länken till Amorspilar där kan hon kanske i all tysthet titta vad som finns och kanske bli mer bekväm med ämnet. Sen kan hon jue se att det även finns lite enklare saker såsom doftande och gott smakande massageoljor för het massage, det är kanske där lite trångsynta månniskor ska börja :)
 
xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

No comments: