Sunday, October 27, 2013

Favorit i Repris: TÄVLING! Ego + The Great Gatsby

Tävlingen med filmerna EGO och The Great Gatsby var populär och nu har jag fått tag på två koder till att lotta ut till er.
Dags att tävla! Genom att kommentera detta inlägg så kan ni vinna filmerna EGO (superbra, såg den på bio) eller The Great Gatsby (riktigt bra den också). Det enda ni behöver göra är att skriva vilken film ni vill se och er mail. Good Luck! Avslutas 8:e november.

 EGO:
För 25-årige Sebastian handlar allt om yta och utseende. Livet är fyllt av party, pengar och one-night stands. Han har aldrig utmanat sig själv, vare sig det gäller drömmen om en musikkarriär eller kanske framförallt den riktiga kärleken. När allt går som bäst i hans ytliga liv råkar han ut för en olycka som leder till att han blir blind. En helt ny värld öppnar sig, eller rättare sagt stänger sig. När han ser allt i svart så kliver den personliga assistenten Mia in i hans liv, en tjej han i vanliga fall inte skulle ägna någon som helst uppmärksamhet. Hon blir den första som lyckas öppna hans ögon för det som är viktigt i livet, men när Sebastian upptäcker att Mia inte är den han egentligen trodde får ytligheten en helt annan mening. EGO är en romantisk dramakomedi om fåfänga, kärlek, sex och om att saker och ting inte alltid är som det ser ut. 

Den Store Gatsby: 
Nick Carraway kommer med författardrömmar till New York våren 1922, en tid som präglas av dekadens, överdåd, jazz, alkoholförbud och en överhettad aktiemarknad. När Nick träffar den excentriske miljonären Jay Gatsby dras han in i en fängslande värld av illusioner, omöjlig kärlek och svek. Men alla drömmar har ett slut. Visionären Baz Luhrmann regisserar och Leonardo DiCaprio gör huvudrollen som Jay Gatsby i Den store Gatsby, som bygger på F. Scott Fitzgeralds epokskapande roman med samma namn. I övriga roller ser vi bl.a. Carey Mulligan, Tobey Maguire och Isla Fisher.

 Vilken vill du se?  

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

5 comments:

EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX said...

Tipsat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/10/29/film-311/

Therese said...

Jag vill se EGO! :) Hört att den är bra!

Heidi Larsson said...

Jag skulle vilja se båda två!!! =) Kanske The great Gatsby är aningen mer lockande! ;)

Håller tummarna! =)

heidilarsson@hotmail.com

Malin said...

Jag vill se The Great Gatsby! :)
malin_92girl@hotmail.com

Anonymous said...

Christina Frisberg
Jag skulle nog helst se The great Gatsby!!
Hoppas och drömmer!!!
frisanpoxy@hotmail.se