Friday, March 05, 2010

Tokio Hotel flops in Sweden


Plats för 13500 personer. Fans köande utanför Globen i flera dagar, i värsta kylan för Tokyo Hotel. När de tillslut kom in så möttes de av ett halvtomt Globen. Endast 6000 biljetter hade sålts till koncerten, så inte ens halva lokalen var upptagen. Därtill fick koncerten väldigt dåligt betyg. Ja, inta av allas vår Kenza dock:
Konserten i Globen var den bästa hittills (fan vad vi svenska fans kan skrika!)
Bästa låten under koncerten sägs ha varit Automatic.
xoxo,
Vicky

5 comments:

Anonymous said...

dom floppade inte! förra gången sålde de ut men då skulle de bara vara i globen. nu ska de vara i göteborg också! man kan ju alltid vänta och se hur många det är som går på GBG konserten och sedan plussa ihop och se hur många fans de "förlorat!

Anonymous said...

Świetna piosenka i teledysk jednak ja wolę słuchać wersji niemieckiej. Na ich nowej płycie Humanoid znajdują się jeszcze inne fajne kawałki. TH przyjeżdża do Łodzi 14.03.10r.
ewelin

Anonymous said...

Exakt, tycker aftonbladet ska kommwentera lady gaga o kolla bara på hur många det är som kommer, inte hur många som faktiskt GILLAR henne.. så kanske hon ochså är en flopp..

Unknown said...

Dom floppade inte, det var den bästa dagen i mitt liv. Håller med dom flesta som komenterar det här om "floppen" lägg ihop alla från gbg och sthlm så har du ett fullsatt globen! Och sen kan ju nån idiot från en värdelös tidning få tycka vad dom vill. men för oss fans som väntat i år på dom så var det BÄST!

Anonymous said...

Hade det bara varit EN konsert (den i globen) hade det funnits mer fans än vad det gjorde när den skulle befinna sig på hovet. Nu var det två konserter, så klart som fan att det bara komm 6000 till Globen. Vilken hjärndöd idiot förstår inte det?

Det var ingen flopp. Jag har själv befunnit mig på Metallica, Green Day och Simple Plan's konserter och Tokio Hotel slog ut alla dom tillsammans. Har aldrig sett något så underbart.

Aftonbladet är emot Tokio Hotel, dom har alltid varit det. Lyssna inte på smörjan, dom är pantade idioter. Hatare, dvs.