Tuesday, December 06, 2011

6:e Dec - Julkalendern 2011


5:e december + 6:e december och det är dags att öppna en ny lucka i årets adventskalender. Varje dag runt midnatt (00.00) kommer en ny lucka att öppnas, fram till dess är dagens lucka öppen för att tävla. Och så ända fram till Julafton :)
För att inte missa någon tävling lägg gärna till bloggen på Bloglovin.


I lucka nummer 5&6 kommer 2st vinnare dras som vinner ett presentkort på 1000kr vardera hos Memories For Life. En helt perfekt julklapp till någon som nyss fått barn, eller för att göra ett minne för livet för sig själv.

"Memories for Life" är specialister på framtagning av exklusiva handgjorda avgjutningar av högsta kvalitet utförda i brons (både kallgjutet och massivt), massivt kristallglas, silver eller guld.

De som vänder sig till oss för hjälp är alla från nyblivna föräldrar som vill ha avgjutningar av sina barns händer och fötter till det nyförlovade paret som vill föreviga den speciella stunden och syskonskaran som vill överraska föräldrarna på årsdagen med ett presentkort från oss.

Våra kunder anförtror oss med sina mest värdefulla minnen. De vänder sig till oss när de vill skapa sig "Memories for life" helt enkelt.

Vilka stunder vill Du föreviga?

För att vara med och tävla skriver ni en kommentar under varför ni vill vinna. Blogga om tävlingen för en extra lott, och adda mig på Bloglovin HÄR för en 3:e :) Har du ingen blogg kan du alltid tipsa 5 vänner om tävlingen via mail.

Ni som skrivit kommentarer igår, behöver ej skriva nya.

Lycka Till!

xoxo,

Vicky

5 comments:

Anonymous said...

Hag skulle vilja vinna för att sedan kunna ge en fin doppresent till min nyfödda lillebror!

//e-mmeliiie@hotmail.com

ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG said...

Ej med men tipsat här

http://molnboanna.blogg.se/2011/december/presentkort-612-1.html

Caroline Andersson - 18år och mamma till Elias said...

Jag är gärna med och har tipsat här: http://theresiacaroline.bloggplatsen.se/2011/12/06/6814965-presentkort/

följer dig nr 59

Jag vill vinna detta då tiden går så otroligt snabbt och jag känner att jag inte riktigt hinner med, det skulle vara kul att göra en avgjutning av min son så att jag alltid kan minnas, för tyvärr så glömmer man!

caroliinea@hotmail.com

Anja Håkanson said...

Vill vinna för att göra något fint av min dotters hand eller fot! :)
Har tipsat här: http://anjatavlar.blogspot.com/2011/12/presentkort_07.html.

anjahakanson@hotmail.com

sandra said...

åh vilken härlig tävling!