Sunday, December 18, 2011

The Clubs


Igår var vi först på V by Stureplan, men det var sjut mycket tjejer där, typ bara tjejer, så vi drog vidare till Rose. V är ett ställe som jag verkligen gillar, kan tyvärr inte säga det samma om Rose. Jag menar visst hade vi kul (har man bra sällskap♥), men det är jue ingen klubb som jag kommer sätta min fot på frivilligt i framtiden. Tyska modeller träffade vi på iaf ;) CRAAZZY!
- Nattklubben V ligger på Sturecompagniets övervåning, det är en legendarisk klubb många suktar efter men som begränsas av en strikt gästlista på 250 personer. Här är det glamour och flärd av femstjärnig klass som gäller, och fotoförbud råder. På nattklubben V minglar Stockholms överklass med kändisar och modeller.

- Kharmagruppens nya tillskott i nattlivet heter Rose och ligger vid Norrmalmstorg. Det finns plats för cirka 700 personer, men de har inget riktigt dansgolv utan mer spontana mindre platser att dansa på med olika dj:er bakom båset. Tanken är att de ska locka den äldre klubbpubliken och det med nostalgimusik så som 60-70- 80 och 90-tals R´n´B uppblandat med en del nytt. Det kan nog locka en del av den äldre generationen, men var går man om man är över 27-30 år, och uppskattar annan musik? Det är en svårare nöt att knäcka.
Moi, Elina & Vanessa in our room at Grand before going out
xoxo,
Vicky

No comments: