Thursday, June 06, 2013

Sponsrad video -The Subway Summer Challenge

När jag var i Brasilien så blev jag glad när jag såg en Subway restaurang... Lyckan varade tills jag smakade på deras mackor som inte var det minsta av samma smak som i USA och Europa. Konstigt kanske, men så var det. Sen saknades min huvudingrediens; jalapenon. Och ingen salt eller peppar fanns det att ta på mackan. Och sen skiljer sig jue dressingarna i alla länder, så det ska jag inte klaga på. Kom lite utanför ämnet kanske, men ville bara "dela med mig" av ännu en Brasilien upplevelse ;)


Idag ska jag möta Karro efter jobb (när hon slutar), så vi kanske beger oss för en sub någonstans :) Såg igår när jag var i stan med min mamma att de sänkt dagens Sub macka till endast 29kr. Skitbilligt!  Men i alla fall, över till the challange; just nu kan man i alla fall tävla med Subway, i deras Summer Challange om en tre dagars resa till Stockholm där man får hitta på en massa kul. 
 


Nu kan du tävla med SUBWAY® restaurangerna och vinna unika dagar i Stockholm! Förstapris är tre fullspäckade dagar i Stockholm där du bland annat får möta Moa Hjelmer, uppleva DN-galan och prova ut nya löparskor i Asics testlabb. Anta utmaningarna på subway.se
 

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

No comments: