Friday, June 07, 2013

The Goodiebag

Detta fanns i min goodiebag från Stureplansklinikens event.


Produkter från Dermaceutic:
Sun Ceutic 50:
Sun Ceutic är en solskyddcreme med solskyddsfaktor 50. Den hjälper till att motverka uppkomsten av pigmentfläckar och innehåller både minerala och fysikaliskt filter. I Sun Ceutic finns också ett närande och åldersmotverkande komplex.

K-Ceutic:
Reparationscreme som skyddar och ger huden näring. Den återställer hudens microbalans så att svullnad och rodnad minimeras. Motverkar fria radikaler och främjar kollagenproduktionen och cellförnyelsen. Motverkar pigmentojämnheter och skyddar mot sol. Effektiv att använda efter kemisk peeling eller laser och kemisk kirurgi. K-Ceutic har mycket goda resultat på rosacea. 

Produkter från Youngblood:
Liquid Mineral Foundation är en flytande foundation baserad på djuphavsvatten, som är rikt på rengörande mineraler. Innehåller dessutom extrakt med helande, fuktbevarande och anti-aging egenskaper. Liquid Mineral Foundation ger ett naturligt täckande resultat och håller huden strålande och sund hela dagen!

Mineral Primer:
Ge din makeup kraft att stanna kvar hela dagen tack vare Youngbloods Mineral Primer. Den silikonbaserade primerna absorberas omedelbart och blir som ett jämnt pudrat lager. Ett perfekt underlag för makeup. Den har en lätt, transparent formula som fungerar fantastiskt med alla foundations från Youngblood. Du kommer att älska dess silke-till-puder-känsla och förvånas över hur fina linjer och porer trollas bort.
 
xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

No comments: