Wednesday, December 10, 2014

Skippa cigglukt!

Ni som känner mig vet att jag typ hatar cigg. Och lukten, man får det i kläder, håret ja överallt, så himla ofräscht. Jag är alltid på min mamma att hon stinker (kanske inte det snällaste att säga, men men). Gick in på www.premiumvape.se idag för att jag tänkte att det vore kanske en idé. Min mamma har aldrig provat e-cigg innan och jag tyckte det var dags att få henne att testa något som både är hälsosammare och LUKTFRITT.

Det som är positivt är att dessa ecigg är mycket hälsosammare än vanliga cigaretter då de inte innehåller de miljontals cancerframkallande ämnen som finns i vanliga cigg (bl.a. tjära), men det största pluset för mig är såklart att de är LUKTFRIA. Prismässigt är det ungefär 80% billigare att köra med ecigg än med vanliga.


Kan vara ett perfekt sätt för den som vill sluta röka, eller som inte vill stå ute i vinter och frysa i rökrutorna när man går ut, då många ställen tillåter just ecigg inomhus :) Ett tips till alla er som har pojk-/flickvänner som räker and you hate it (I know how it is…). Ingen tackar väl nej till en present? ;P En bra julklapp tycker jag!

1 comment:

Fia said...

Hej ! bra ide att låta din mamma testa e-cigg! Ville tipsa om att köpa ett startpaket från xsmoke, på denna länk kan du få ett strtpaket för endast 79kr :) http://se4.xsmoke.com