Sunday, April 28, 2013

En galen natt

En galen natt på många sätt. Denna gång utan att jag gör några galenskaper, d.v.s. om dricka vatten när man är ute inte räknas som galenskap...haha... Men iaf, is i magen visade sig iaf funka väldigt bra, även om man några nätter tidigare typ gjorde "total ass of oneself" typ...haha.. Ja, när man dricker blir det galet ibland och man säger saker man annars inte hade sagt om man varit nykter (även om dessa saker stämmer..haha..).


Iaf så var jag hemma relatvit tidigt, direkt efter UFC matcherna igår. Och typ strax innan klockan fem ringer någon som en idiot på porttelefonen och sedan på dörren, jag tänkte gå upp, men kom på att både Vanessa & Ricardo har mitt mobilnummer och därtill hör jag att det är mental patienten som vi kallar henne som äger lägenheten, så hell no att jag släpper in henne. Tillslut kom hon iaf in, vet inte hur, men på något sätt. Så kommer hon och knackar på min dörr 5 PÅ MORGONEN!!! ARE YOU FUCKING KIDDING ME?!?!?!?! Kan säga att det var tur för henne att hon inte försökte gå in (hon har jue såklart nycklar) för jag hade nog slått ner henne.


Welcome to my life...
 

xoxo, 
Vicky
 Follow Me on Twitter VicktoriaM!

3 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
GlamPuss USA said...

Vad ar detta med att hon ar mentalpatient? Ar hon sjuk pa riktigt eller?

Vicky M said...

jadu, jag tror jue inte hon hade kommit igeno en undersökning utan att bli intagen. Vi får snackas en dag på Skype så ska jag berätta allt, men det tar tid...