Tuesday, October 21, 2014

Behöver du lite extra pengar?

För något år sedan så jobbade jag en sommar som mötesbokare på ett företag här i Malmö. Jag vet att många inte gillar telefonjobb, mötesbokare är enligt mig en helt annan grej dock. Det handlar inte om att sälja på folk något utan om att ge de en chans till att få reda på något eller få en upplevelse. Vendator Bemanning har just nu en hel del jobb ute bl.a. mötesbokare till kända uppdragsgivare som är heltid. 

För dig so luggar så erbjuder de även en hel del deltidsjobb, extrajobb samt jobb kvällstid så att det är lätt att passa ihop detta med dina studier.

Fördelen med ett sådan här jobb är enligt mig att man jobbar i ett team, det är inspirerande och ett bra tempo, man lär känna en massa nya människor, och kanske vem vet någon som man kommer komma att spendera mycket tid med fram över. Jag träffade t.e.x. Louise när jag jobbade som mötesbokare och hon är idag, nästan 4 år senare en av mina bästa vänner. 

Ett annat jobb som jag hört mycket gott om och som ni också kan se tillgängligt att söka just nu är försäkringsförmedlare. Tittar ni på Real Housewives of Orange County? Det är det som Vicky Gunvaldsen jobbar med, så there is money to get om man säger så..hehe...

Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.lillatorg.nu
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska     
 

No comments: