Thursday, September 17, 2015

Hårmirakel hos Streijffert Collection


IMG_2395
Alla pratar om det, det är en stor boom. Olaplex, frisör medlet som kan utföra mirakel. Du kan bli ännu blondare eller ännu ljusare utan att det sliter på ditt hår. Kim Kardashian gick från sitt svarta hår till blont.

Själv fick jag för första gången testa på det i förra veckan hos Streijffert Collection. Färgade min botten, samt även satte i Olaplex i hela mina längder för att återuppbygga stråna inifrån och ut. Olaplex skyddar ju hårstrået från den kemiska substans som finns i färg och blekning och ger på detta sätt frisören mer rum att röra sig med när man färgar olika hår. Håret får en helt annan känsla efteråt.
IMG_2389
Olaplex finns även som en heminpackning som gr att köpa och ta hem som man kan vårda sitt hår en gång i veckan med. Finns att köpa även denna på Streijffert Collection för 290kr.
IMG_2381
En vårdande Olaplex-behandling inklusive tvätt och fön får ni för endast 700kr via mig hos Streijffert Collection. Vill man lägga till Olaplex i sin vanliga färgning eller blekning på salongen så kostar det 300kr.

Efter att ha varit nere i Turkiet ett par dagar med sol och vatten, samt tvättat håret så måste jag säga att jag ser en enorm skillnad mot innan. Så jag kn verkligen lovorda Olaplex och dess vårdande effekt på håret.
Streijffert Collection finns mitt emot på Mäster Johansgatan 10, och ni kan ringa på 040-797 77 om ni bvill boka tid eller har frågor
:)IMG_2388   IMG_2397 IMG_2406 IMG_2408 IMG_2410 IMG_2423 IMG_2429

xo--Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.malmolife.se 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska 

No comments: