Thursday, November 22, 2012

Alla Barn Borde Få En Julklapp!

Ett fantastiskt initiativ har en del av personalen på Renaissance Marriott hotellet i Malmö. Tycker alla borde sprida detta vidare och även delta om ni har möjlighet.

För 3:e året starta jag en insamling av julklappar till Malmöbarn som har det tufft. Julklapparna som vi samlat in och delat ut under tidigare år har varit mycket uppskattade, och glädjen var stor hos barnen som fick era fina paket. Tack! 
Nu har ni chansen igen. Ni lämnar leksaker som era barn vuxit ifrån/tröttnat på, hos oss på Renaissance i Malmö, och Passion for people delar personligen ut julklapparna vidare till behövande familjer runt om i Malmö.
Från den 25 november
till den 21 december kan ni lämna paket under vår gran, dygnet om.

Hotellet ligger på Lilla Torg, Mäster Johansgatan 15 i Malmö (fd saluhallen)
Märk paketet med eventuell ålder och om paketet ska delas ut till en flicka eller en pojke. Nytt och begagnat går bra, bara det är helt och rent.

Om ni önskar skänka kläder får ni ta kontakt med JimmyPassion for people direkt eller deras secondhandbutik, restoresecondhand.
www.passionforpeople.se www.restoresecondhand.se

Varma hälsningar från mig och personalen på Renaissance Malmö Hotel!
Vi står redo att ta emot era klappar /Annika
http://www.marriott.com/hotels/travel/mmabr-renaissance-malmo-hotel/ 

Jag tänker fixa det i början av december har massor med leksaker nedpackade på vinden, en massa fortfarande i sina orginalkartonger (ja, bl.a. mina barbiedockor skulle stå prydligt i hyllan, och blev bara arg om kompisar ville leka med de och förstöra min perfekta ordning..haha..)

Gå med i Facebook-gruppen och bjud in era vänner eller dela på era bloggar
 

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

No comments: