Tuesday, November 20, 2012

Temperaturhöjning dåligt?

Att det blir varmare är tydligen nu ett hot mot mänskligheten enligt forskare och specialister. För mig får klimatförändringarna gärna fortsätta och ge stora delar av världen några grader varmare väder. 4 grader handlar det om och det ska tydligen innebära katastrofala konsekvenser. Varningar och allt möjligt kan man läsa online och i dagens tidningar.

Personligen tror jag det är uppstorat som allt annat som forskare säger. Rubriker är vad de letar efter och med rubriker blir man ett namn och känd = pengar. Golddiggers och fame-whores allihopa. #MyOpinion

Så medan folk oroar sig utan orsak så tänker jag njuta av de extra graderna oberoende vart i världen jag befinner mig.
 

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

2 comments:

bloggare på icedaniel.se said...

Det är nog miljön som kan få oss människor på jorden att vi måste samarbeta med varandra istället för att kriga och skapa konflikter.

Lars said...

Hej,

Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

Mvh
Besökstoppen