Saturday, November 10, 2012

Jag håller med Katrin


Jag förstår inte varför det har blivit en så stor uppståndelse kirng denna SATS-kampanj och Katrin Zytomierskas uttalande. Jag tycker inte att Katrin viktmobbar, eller vitkhånar tjejen på bilden utan hon reagerar precis som jag tror att många av oss gjorde. När jag såg den något överviktiga tjejen på reklamen så tänkte jag inte så mycket, tills jag läste texten "Josephine har tränat med oss i 13år". Jag tycker personligen att man inte direkt blir "inspirerad" att träna på SATS m man efter 13 år kommer se ut så där. Face it, "alla" vill bli smala och tappa vikt, känns då lite "onödigt" att lägga stora pengar (face it, SATS är typ det dyraste träningsstället i Sverige) på träning "utan att uppnå resultat" eller få det där resultatet. Jag förstår att SATS ville visa sina olika medlemmar, men då hade en rubrik/text i stil med "Hos oss tränar alla & har kul" eller något liknande och sedan undertill då skriva namn och hur länge folk varit medlemmar. 

Eller vad säger ni?

Alla får se ut som de vill, jag är själv inte smal, men jag anser att kampanjen är "pinsam" och negativ för SATS istället för tvärtom. Inget illa ment mot Josephine personligen, jag tycker att det är SATS som valt fel eller helt enkelt gjort det på fel sätt. Så ge Katrin ett break!
 

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

10 comments:

Anonymous said...

Du har förmodligen inte läst allt som Katrin sagt. Får man säga vad som helst om personen på bilden bara för att man inte gillar reklamen.

Jag förstår inte heller meningen med att tjafsa om reklamen på det sättet som Katrin gjorde.

Kanske det har något med den kost som hon äter. Många som tillhör denna sekt beter sig på samma sätt och kommer med korkade argument.

Anonymous said...

Om Katrin har rätt, så måste väl jag också få tycka till lite om ditt utseende: Du ser infamt korkad ut och ger verkligen begreppet "dum blondin" ett ansikte. Skaffa aldrig barn.

Malin said...

För det första tycker jag inte att hon ser så stort ut, inte jättetränad men inte direkt stor. Och man kan faktiskt träna för att må bra utan att tänka på viktnedgång och vi har ju ingen aning om hur mycket J har gått ner de senaste åren.

Sen tycker jag faktiskt inte att man har rätt att skriva allt som man tycker, speciellt inte mot enskilda privatpersoner. Man har rätt att tycka vad man vill men man behöver inte alltid säga saker. Tycker Katrin är väldigt tråkig. Känns mycket som hon bara vill provocera med sina konstiga inlägg. Herregud hon är en vuxen människa.
Tycker att det är jättebra att flera företag har slutat ha reklam på finest.se pga Katrin. Jag skulle inte vilja förknippas med henne och hennes konstiga uttalanden som hon kommer med då och då.

Vicky M said...

jo, jag håller absolut med om att hon uttalar sig korkat ofta, men tycker att just i detta skede har hon rätt. Iaf det jag läst och det är inte mycket mer än att hon tycker att annonsen känns oinspirernade till att börja träna där. Och absolut som du skriver Malin så har Josephine kanske gått ner jättemycket, men det är inte intrycket som man får av reklamen.


- -

Och till dig anonym absolut får man tycka vad man vill. men hur feg får man vara som som "Anonym". Katrin står iaf för sia åsikter.

Anonymous said...

Jag tränar för att gå upp i vikt.. Oj, nu ställdes allt på sin ända..

Vicky M said...

visst finns det sånna som du, men det är en minoritet och det är inte målgruppen som gymmen vänder sig mot

GlamPuss USA said...

Det ar ju lite som att ha en fet PT - det gar liksom inte. Varfor ska jag kampa livet ur mig medan min PT star dar och uppenbarligen har noll koll pa hur man tar hand om sin kropp? Samma for gymreklam, och aven bara att JOBBA pa ett gym. Ska du jobba pa ett gym ska du faktiskt vara fit for det ar fitness du saljer. Man ska kunna sitt jobb liksom.

Sjalvklart forstar jag att SATS vill visa alla sina medlemmar och det har sakert att gora med att de vill att folk ska kanna sig mer bekvama och inte sa skramda av alla supersmala och valtranade individer. Mitt gym har har en "no meathead" kampanj just for att fa "vanligt" folk att komma dit, folk som annars blir bortskramda om de tror att det bara ar bodybuilders som tranar dar.

GlamPuss USA said...

Och till dig som tranar for att ga upp i vikt... Du tranar nog for att fa mer muskler och se storre ut, inte for att bli fet. Alltsa kunde en valtranad person motivera dig mer an nagon som ar overviktig.

Anonymous said...

I do agree with all of the ideas you have introduced in
your post. They are very convincing and can definitely work.
Still, the posts are too quick for starters.

May just you please prolong them a little from subsequent time?
Thanks for the post.
Check out my site : Adonis Effect Reviews

Anonymous said...

This whole kit and caboodle substantially when the painfulness in your unhurt physical structure as substantially
as your Carpal Tunnel field.

Also visit my site; Kendalia carpal tunnel treatment