Wednesday, November 21, 2012

Breaking Dawn - sista filmen?

Gick med Kattis och såg (sista?) Twilight filmen Breaking Dawn Part II igår. Filmen var lite fjantig i början och Kristen Stewart visade där åter upp sina dåliga skådespelartalanger, men under filmens gång gjorde hon nog sin bästa skådespelarinsats någonsin, så det var positivt. Filmen var riktigt bra och spännande, fick dock en känsla av att alla fick väldigt lite "screen-time" fast filmen nästan är 2h lång. Vet inte om detta beror på sättet den är filmad på eller eftersom det finns så många karaktärer i denna film.

Och Jacob (Taylor Lautner) fick bara ta av sig tröjan en gång. En annan sak som skilde denna film från de tidigare är att den var skitrolig på flera ställen i filmen, salongen verkligen skrattade högt, men utan att man blev "thrown off" från själva filmen. Om Part 1 var den sämsta filmen av Twilight så var den här helt klart en av de bästa :) Persolingen hade jag gärna sätt att den hade varit en 20minuter längre ungefär, så att man fick lite mer info om karaktärerna som var med, för den kändes på något sätt lite "platt".
After the birth of Renesmee, the Cullens gather other vampire clans in order to protect the child from a false allegation that puts the family in front of the Volturi. 
xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

1 comment:

NISAN said...

Tack! Äntligen någon mer som tycker att Kristen suger som skådespelerska, haha jag blir typ sur när dem kysser varandra då jag hade fan gjort det med känsla ;)