Tuesday, November 05, 2013

3rd World Country

Ja, welcome to Brasil. Så jag och J anländer på flygplatsen. Försöker checka-in och det funkar inte, de säger vi är för tidiga, så vi väntar ett tag tills vi hör J's namn i högtalarna, så han går bort och kollar läget. Visar sig att både hans och M's flygbiljetter blivit cancelled (2h innan avgång), dock min som inhandlades inatt gäller fortfarande får han veta.

Så fast han är arg hur de kan göra så, så går vi online och köper en ny biljett till J, med annat flygbolag. Vi går och ska checka in och tor ni inte att de jävlarna har cancelled min biljett också?! 1h innan avgång. Och du kan inte göra något åt det. Så det var bara att gå online och köpa en ny biljett till mig med, 40minuter innan avgång. Det CP flygbolaget var Azul, nu flög vi med GOL istället.

Ändå dåliga var att det blev connection-flights stället för direkt :/ Så sitter på flygplatsen i Belo Horizonte just nu.

Ja, något sådant hade aldrig fått hände i Europa eller USA, men här är det som det är. Kul att komma till flygplatsen, så har man inget flyg längre, tänk då om man bokat längre i förväg för att få ett bättre pris. Tough luck liksom.
 

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

No comments: