Wednesday, November 20, 2013

Vänner & Pojk-Flickvänner

Jag är übersensitive när det gäller relationer, lojalitet (har med mitt stjärnteckan att göra).  Tyvärr spelar det nog ingen roll vart i världen man är så blir man "lämnad" av vänner på ett eller annat sätt. Nu pratar jag inte om att vännerna "gör slut". När det sinar i fogarna, relationen med pojkflickvännerna tar slut, så har man Whatsapp, telefonsamtal, möten, sms flera gånger om dagen. Man blir den där klippan i början och sedan någon de bara skriver till flera gånger om dagen. Sedan blir allt frid och fröjd förhållandet går tillbaka till det normala och helt plötsligt "glöms" vännen bort till ett sms en gång i veckan eller något. Går de ut ihop, så tänker de inte ens på att sms:a och säga "we're here".

Jag har väldigt svårt för detta, och jag blir sårad av sådant beteende, som en gammal docka som slängs i et hörn som man inte vill leka med längre. Jag är så tvärtemot detta, I play my boys, och håller alltid "hoes over bros" - eller ja det behöver jue inte vara tjejer. Ringer eller sms:ar någon så hoppar jag ur sängen 5 på morgonen, ensam eller inte. Så för mig är det supersvårt när det är the opposite way around. Och fast jag vet att de flesta funkar så, de är ine likadana, lika dåligt känns det iaf.

jaja, vet inte ens varför jag skriver det här nu. Haft en bad day idag, fram till nu. Har avväjning från D i en dag, vilket funkar lagom, men det är säkert bra för mig.... mina kompisar tycker det. De gillar inte honom alls och säger typ "he will fuck you over so bad". Den dagen den sorgen, right?!
xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

No comments: