Monday, November 25, 2013

European Fashion Sense


Så jag var iväg på typ helgmarkad med Mari idag. Köpte lite småprylar, lite julklappar oh liknande. Sedan skulle vi dra ner till stranden för en drink, men det började regna, så vi gick in i en butik. Typ special stuff, där det kommer olika "butiker"märken varje helg. Så jag och Mari provade lite olika jeansshorts. Alla satt typ som fan. Obviously så säger försäljerskan; "det ser jättebra ut". Och jag bara, "ursäkta?! De sitter tajt runt mina låt och typ 15cm glapp i ryggen, plus att jag får en skitplatt rumpa och de ser inte bra ut". "Nä, men glapp får man alltid och bak ser det jättebra ut". Jag tittade på henne som ett fån. De shotsen Mari testade satt inte heller bra, jag sa till henne att för det första är de för stora (ett par hon gillade). Ett annat par satt bättre, men jag tyckte de var konstiga bak och var fel skurna över rumpan, så jag sa till henne att hade det varit jag så hade jag tagit en sax och klippt de raka över skinkorna, för så som de var klippta var inte snyggt.

Mari köpte till slut inga jeansshorts heller och snacka om att försäljerskan blängde surt på mig. Men asså, fashion sense när det gäller folk här i Brasilien och vad vi från Europa har så två så vitt skilda saker att det är sjukt. 

Och sen började det typ spöregna, var lagom våt när jag kom hem. Visst det är varmt här, men vem fan gillar att ha jeans, och blöta underkläder. (och ja det var 25 grader och jag hade jeans, 25 grader är kallt).
 

 xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

No comments: