Friday, June 29, 2012

Fick min Botox i pannan

Bye bye rynkor :) Som jag berättat för er innan så har jag rynkor i pannan som jag HATAR. Ja, det är inte mycket "Det är inte mycket du har, men som du vill" - som min injektionssköterska sa.

Det som förvånade mig mest och som jag inte visste om var att det faktiskt dröjer 3-10 dagar och ibland upp till 2 veckor innan man får fullt resultat. Visste ni det? Nedan har ni en före video, och sedan videon där jag får botox, och en efter video kommer under veckan där man får se resultaten och om jag är nöjd ;) 


Dessa videos har funnit uppe tidigare, så de har vissa av er kanske redan sett:
Här behöver jag Botox:

Precis innan jag gick för att få Botox:

Gjorde det ont?

Fick lite i läpparna också.

xoxo, 
Vicky

3 comments:

Josey said...

Jag är såå sugen på att göra det också. Men är lite orolig eftersom jag haft såna problem med eksem i ansiktet hela året. Vet du hur botox påverkar det?
Och hur ofta måste man "fylla på"? :-)

Vicky M said...

vad gäller eksem har jag tyvärr ingen aning, men vad gäller påfyllning så är det också olika får person till person. Första gången kanske man ska ta en påfyllning efter ca 6 månader, sedan räcker det dock ofta att man gör det ca 1g/år :)

Vad gäller eksem så skicka iväg ett message på facebook till Heike Rudolph. Hon gör mina saker, så hon kan säkert svara på det :)

Anonymous said...

I'm really enjoying the design and layout of your site. It's a
very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me
to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your
theme? Outstanding work!
Also visit my blog post : Sandpoint real estate