Sunday, June 17, 2012

In Your FACE!

Egoistisk, självupptagen, kass, ur form... Kritiken som Cristiano Ronaldo har fått ta under detta EM har varit massiv. Och likadant började kommentarerna denna match. Han försöker alltid skjuta själv, han passar aldrig, är egocentrerad. Vad Cristiano än hade gjort idag, så hade det varit fel. Hade han som kommentatorerna ville passat bollen vidare och låtit sina landslagskamrater göra mål (om de lyckats), så hade han kallats kass som ej gjort några mål, när han tog bollarna själv då kallas han egoist.

Efter dagens matchen, finns det bara en sak att säga till alla haters. UP IN YOUR FACE! Han visade sin klass med att göra mål idag, tycker inte ens att det är nödvändigt att gå in och börja kommentera Portugal som lag, vem Cristiano är i laget och vad pressen som finns på honom innebär, inte bara från alla fans, från landet, men det största pressen som läggs på honom kommer från honom själv. Cristiano är en perfektionist, men en man gör inget lag. 

2-1 blev det till Portugal mot Holland idag i en helt enastående match, som jag tycker synd om alla svenskar som missade den och såg Tyskland-Danmark istället. Fantastisk, enastående och såååå nervpirrande. Händelserik till den grad att man inte ens hann gå på toa, bokstavligt talat.

Är jag partisk? Även en partisk person kan vara objektiv. Jag är realist, I say it as it is. In Your Face, haters :D


xoxo, 
Vicky

No comments: