Saturday, October 10, 2015

My Fake Michael Kors bag - in Turkey only


12092179_10154317873819129_1724332285_n
Yes, ni läste rätt. Jag äger en fejk Michael Kors väska. Låter helt sanslöst, för det första så är en Michael Kors väska det sista ni borde se mig med, då jag praktiskt taget hatar dessa väskor som ALLA går med, både fejk och äkta. Varje gång jag lämnat Turkiet så är hela flygplatsen och incheckningen tillbaka till Sverige/Danmark/Norge full med människor med just en MK väska över axeln.

Och därtill jag och fejk, doesn’t go together. Jag har inget emot folk som kör med replikor, jag tycker dock personligen för mig själv köper jag hellre en begagnat äkta väska eller en väska utan märke än en kopia.

Nu är vi dock i Turkiet och jag som har så många prylar hemma redan, när jag packade för att komma hit så tänkte jag inte använda min baggagevikt till att stoppa ner stora väskor, så en av de första sakerna jag gjorde när jag kom hit var att köpa en Michael Kors för 20€, perfekt för att slänga ner skolböcker i och sen när jag kommer till Sverige så säljer jag den. Folk är som galna i MK-replikor om man står på loppis etc. Har sett folk som sålt nya replikor för 600kr för en väska som den jag köpte. Så jag är smart och ekonomisk


xo--Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.malmolife.se 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska
:P

No comments: