Sunday, December 29, 2013

No break from guys for me right now...

När vi kom till färjan så gick jag iväg och åt från Á la carte buffén. Satt mig ner, beställde något att dricka och när jag skulle gå och ta fruktsallad, så kommer en man fram till mig "Hej" - "Hej" säger jag och min hjärna går å högvarv...känner jag honom? Vicky, tänk!" Han säger dock "Oroa dig inte, jag är inte farlig" Så börjar han säga att killen vid deras bord är superblyg etc etc. Om jag inte kunde gå dit och snacka med honom. Att han redan är skitorlig för att denna man snackar med mig nu och att han inte vet vad han säger till mig.

Jag satte mig ner vid mitt bord igen och sa typ att jag nog ska vara snäll och inte skämma ut killen, som iofs såg bra ut, men som var typ 18-19 år gammal...

Sen sitter hela bordet resten av tiden och är på denna kille att han ska gå till mig och snacka. "Hon är ju skitsnygg, du har hela resan på dig, du kan jue dricka fram till 19 och sen vågar du".

Noone or everyone... this is my life. Just nu är jag dock ganska nöjd med bollarna jag har i luften, känner inte att jag behöver något att sysselsätta mig i Sverige med "undertiden" - I'm good :)

Och snälla börja inte med att jag är naiv om jag tror att en fotbollsspelare är trogen på andra sidan jordklotet etc. Jag har suttit i sportvärlden på internationell nivå i över 10 år, I know my shit.

 

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

No comments: