Tuesday, April 22, 2014

BB, CC or DD-cream?

BB-cream har väl de flesta hört talas om, och kanske CC-cream och nu finns DD-cream, men vad är vad? Och vilken passar dig bäst?

BB-Cream (Blemish Balm) är en vårdande lätt färgad kräm som återfuktar, ger lyster, korrigerar och jämnar ut hudtonen och innehåller solskydd. BB-Cream betyder Blemish Balm och produkten formulerades ursprungligen för att ha en vårdande effekt och ge bra täckning på problemhy som acne men även utmärkt på extremt känslighy.

BB-Creams är en allt-i-ett produkt och ska leverera återfuktning och lyster i kombination medvårdande ingredienser. De ska även ge en primer-effekt och täcka som en foundation samt ge ett fullgott bredspektrigt UV-skydd.

Passar alla hudtyper och framförallt bra på problemhy med finnar och plitor.


Kan rekommendera  
bareMinerals Prime Time BB Primer-Cream SPF30
Guerlain Lingerie de Peau BB Cream
Decleor BB Cream SPF15  
CC-Cream (Colour Correct) har de ovanstående egenskaperna som BB-cream står för men är mer färgkorrigerande och innehåller ljusreflekterande partiklar samt ingredienser som aktivt motverkar ojämn hudton på sikt. Produkterna är formulerade med syfte att vara hudvårdande, ge lyster och glow samt ger huden en jämn ton. Innehåller alltid hög solskyddsfaktor.

CC-Creams är lätta i konsistensen, men ger fantastisk färgkorrigering tackvare det täta pigmentet.

Passar alla hudtyper och framförallt bra på hud med pigmentering, ojämn hudton och hud som lätt blossar.


Kan rekommendera:
Peter Thomas Roth CC-Cream Complexion Corrector SPF30
Phytomer CC-Cream SPF20 

DD-Cream (Daily Defence) motverkar nedbrytning av hudens naturliga funktioner orsakade av yttre faktorer såsom dagligt UV-ljus och luftföroreningar. DD-creams är en lätt tonad transparent produkt med bredspektrigt UV-skydd och ingredienser som skyddar mot miljöföroreningar av olika slag.

DD-Creams är en en smart, multifunktionell produkt att använda helt efter dina önskemål. Ovanpå din dagcreme, under din makeup (fungerar även som primer) eller allra sist ovanpå din makeup. En lätt och mjuk formula som smälter på huden.

Passar alla hudtyper och framförallt bra för dig som vill ha en transparent men lätt utjämnande effekt. Perfekt för dig som bor i storstäder och utsätts för både UV-ljus och mycket föroreningar.


Rekommenderar:
Decleór Daily Defence UV Cream
 

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

No comments: