Saturday, April 26, 2014

Söker du andrahands lägenhet att hyra?

Det råder bostadsbrist i Sverige och jag vet att en hel del av mina vänner och säkert även ni läsare söker lägenheter att hyra i andrahand. Supersvårt att hitta, jag vet. Nu finns det en sida som heter www.samtrygg.se där man både kan sätta in sin lägenhet att hyra ut och leta efter lägenheter att hya i andrahand. Det bästa är att de tar ansvar och hjälper till om det skulle uppstå några problem vid uthyrningen - något som jag vet många är rädda för. Samtrygg kontrollerar bl.a. kreditvärdighet och adressuppgifter och hjälper till med hyreskontrakt som ska signeras av båda parter via BankID.

Finns en massa städer tillgängliga, inte bara Stockholm och Göteborg, utan även en massa mindre städer, studentstaden Lund. En bra sida helt enkelt med sammanlagt närmre 50 städer att välja på i runt om i Sverige. Så söker ni något eelr har en kompis så kan ni tipsa om sidan! I dagens läge finns inte Malmö med, men det kommer säkert.

 

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

3 comments:

Simon said...

Det här verkar ju kanon! KÄnde du någon som hade testat deras tjänster?

Vicky M said...

nej jag gör inte det, tyckte dokc själv att sidan verkar väldigt bra med allt de hjälper till med speciellt kontrakt osv :)

Lisa said...

Publicerat samma dag och ingen av er har testat tjänsten... coincidence? :P http://sunnysandy.se/2014/04/26/soker-du-lagenhet/