Wednesday, April 09, 2014

Skönhetsresan - Fyra År Senare

Vet inte om ni minns Christina som fick en bröstoperation i morgongåva av sin framtida man? Hon som åkte till Polen, och sedan hamnade i koma? 

Hon vaknade efter en lång tid upp förlamad och hjärnskadad. Nu precis gick den andra dokumentären om henne på SVT1. Det som hände är hemskt, men ärligt talat så tycker jag att man är korkad om man gör något sådant via en reseförmedling" online, utan att varken veta något om klinik eller läkare, utan att kolla upp faciliteter etc. Och sen har jag sett bilder på detta sjukhus, hade jag satt min fot där, så hade jag vänt efter två steg. Det spelar ingen roll om man tror att Polen är ett 3:e världen land (it's not for your knowledge), men även om man gör det, så är det ens eget liv och egen hälsa man sätter på spel, så jag hade ALDRIG lagt mig ner där och låtit de göra något.


Enligt mig måste man vara både korkad och naiv för att utsätta sig för detta. Eller har jag fel? Ja, som sagt jättehemskt det som hänt, men det hade lätt kunnats förebrås med lite egen research och eget tänkande. 
 

Och jag vet vad jag pratar om, ni som följt mig länge minns kanske att jag också skulle göra ett ingrepp, men reste mig och gick därifrån, because things didn't feel right: Här har ni min berättelse:
 
xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

No comments: