Saturday, January 16, 2010

Så förlorade kändisarna oskulden

Sex säljer, det vet vi alla, men hur och när blev kändisarna av med sina oskulder?
Listan efter ålder nedan:

13 år:
  • Tolv år gammal tog Johnny Depp, 46, sin första cigg. Året efter fimpade han oskulden. Det speciella ögonblicket har skådespelaren jämfört med sin prestation i musikalfilmen Sweeney Todd. – "Ett liknande samarbete har jag inte gjort sedan jag förlorade min oskuld som 13-åring"
  • Kelly Osbourne, 25, fick skrämselhicka efter sin premiär.– Jag var övertygad att jag var gravid när jag var 13 och då hade jag inte ens fått min första mens, säger hon i en intervju med New! magazine och pekar på luckor i sexualundervisningen. Idag är Kelly ambassadör för organisationen World contraception day, avslöjar hur hon slarvat förr om åren och haft oskyddat sex. Numera kilar hon stadigt med modellen Luke Worrall, men testar sig regelbundet, tre till fyra gånger om året, för sexuellt överförbara sjukdomar så hon kan känna ”ro i själen”.
14 år:
  • Angelina Jolie, 34, var inte ens byxmyndig när hon hoppade på gungbrädan första gången. Men tydligen vuxen nog att hantera vassa knivar. ”Känslorna var inte starka nog”, har skådespelerskan berättat om tillfället enligt US Magazine, varav hon ”greppade tag i en kniv och ristade honom”.
  • Enligt en biografi om supermodellen Kate Moss, 35, skriven av författarinnan Katherine Kendall, hade stjärnan sin invigning vid 14 års ålder under en familjesemester på Bahamas. Den brittiska modellen blev rasande när boken dök upp i affärerna för några år sedan och hotade med stämning.


15 år:
  • Matthew McConaughey, 41.
  • Eskapaden i det gröna blev en flopp för Ashton Kutcher, 31." Det var ute i skogen och det var hemskt. Med en tjej jag precis hade träffat som min kompis fixat ihop mig med". 15-åingen snubblade i mossan på första försöket och halverade det klassiska rekordet om 4 sekunder. "Hela grejen var över på två sekunder. Allt var väldigt klumpigt. Två år senare hade jag sex med henne igen bara för att bevisa att den förra prestationen var en tabbe."
  • Paris Hilton, 28, säger inte ett pip. Men det pyser ur framlidne megaproducenten Aaron Spellings son Randy. ”Sunset Beach”-skådisen hävdar att han var Paris förste kroppsmacka. "Vi var tillsammans i ungefär två månader. Vi åkte till Palm Springs över en helg" säger Randy Spelling till tidningen Daily News. Vid tillfället ska Paris ha varit 15 år och han 17, men deras kärleksutflykt fick ett abrupt slut. En nära släkting till Paris knackade plötsligt på dörren och hämtade hem den unga rymlingen.
16 år:
  • Sienna Miller, 28, hade sin mamma närvarande vid debuten. Nåja, bildligt talat. Aktrisens anatomiska upptäcktsresa vid 16 års ålder skedde i tryggt förvar under fru Millers tak. "Hon brukade säga ’om du ändå tänker göra det vill jag att du gör det i mitt hus’".
  • En äldre kvinna fick ”Harry Potter”-stjärnan Daniel Radcliffe, 20, på fall när han var 16 år gammal. Sängpartnern, som US Magazine pekat ut som skådespelarens dåvarande flickvän Amy Byrne, var vid tid-punkten en yngling på 23 år. 17 år:
  • När Woody Harrelson, 48, genomförde sin premiärdykning som 17-åring var den minnesvärd av olika anledningar. "Ingen av oss visste hur man gjorde, men vi höll på febrilt. Tills hennes föräldrar dök upp. Dörrar öppnades, ljuset tändes, de skrek, jag stoppade ner mina kalsonger och hennes bh innanför mina byxor".
  • ”Transformers”-stjärnan Megan Fox, 23, var 17 år när hon gjorde debut ihop med sin stora ungdomskärlek. "Jag har haft mycket konstig sex, men första gången var inget konstigt. Jag var kär i honom och det var fint".


18 år:
  • För Jessica Alba, 28, var det viktigt att hon var vuxen ”enligt lag” när hon kröp under täcket. "Jag var nog redo att ha en relation när jag var 16, men det är olagligt i Staterna att vara intim med någon över 18 år om du själv är yngre. Jag lever efter reglerna". Så skådespelerskan väntade på det rätta ögonblicket när hon fyllt 18. Och den rätta killen. "Jag har alltid vetat att jag ville vara kär i personen jag hade sex med första gången."
  • Shia LaBeouf, 23, försökte få sin undervisning i hur man ”kramas extra länge” genom att titta på porr. "Jag minns hur jag lade en kudde under henne, vilket jag sett i en porrfilm… hon hamnade i en konstig position så jag kunde inte komma in rätt. Jag är inte direkt välutrustad… och det där var uppenbarligen fel metod". Nerverna fick 18-åringen, som var generad som en tomat, att fullkomligt ”skaka i skorna”.
  • Stacy ”Fergie” Ferguson, 34 "Jag har alltid varit en väldigt sexuell person. Jag fick jämt hålla tillbaka".

22 år:
  • Brooke Shields, 44, väntade tills hon var 22 år gammal. Vilket hon ångrat senare i livet."Jag skulle haft sex mycket tidigare". När Brooke gick på college kände hon osäkerhet kring sin vikt och var missnöjd med sitt utseende. Om hon prövat aktiviteten tidigare hade hon fått en annan kroppsuppfattning, menar hon." Jag tror att jag skulle ha varit mer i kontakt med mig själv då."
xoxo,
Vicky


2 comments:

Em said...

skoj :P att fergie var s sen trodde jag inte :P

Vicky M said...

nä, det var lite ovöäntat..hehe.. fats kollar man på bilden, så såg hon jue ganska oskyldig ut som yngre :)