Thursday, May 26, 2011

Boot Camp Army....

1h15min plåga... Ja, typ..hehe.. 18.45 började det och vi var tilllbaka 20.05, precis innan det började spöregna. Vi sprang från Mazettifabriken till Folkets Park, vilket är ca 500meter - uppvärmning. Dags för 50 squads, 15 armhävningar, 20 höga knä hopp sedan direkt på intervall med sprints 3x50m, och 15 armhävningar.

Sedan iväg och köra hopp i ca 2minuter upp och ner på ett högt trappsteg ca 40cm.Direkt ner och göra 20 armhävningar där man har benen uppe på trappsteget och händerna på marken, sedan steps i 2minuter, och sedan 20 triceps bänkpress.

Sen jogga vidare till lekplatsen. Klättra under och över i ett mega spindel klätternät (i ganska djup sand, det va JOBBIGT, mjölksyra i benen och låren), 2 varv.

Dags för parjobb, knuffa och dra varann i sanden. Jogga vidare till nästa station, där blev det "idioten" löpning upp för en mindre backe, varvat med pull-ups (glöm att jag kunde göra det..haha..). Sedan en omgång med idioten till.

Löpa vidare till startpunkten där det blev triceps träning, armhävningar på lågt stålstaket, liggande pull-ups etc. Sedan var det dags för en massa mage... plankan, situps, ryggövningar, Hitler´s Hund. Och för att avsluta det hela en löpning på ca 700m tilllbaka till Sweatshop.
En riktigt kul, men jobbig Boot Camp Army var det med Andreas :)
Behöver jag tillägga att mina kläder inte är speciellt rena efter att ha legat en massa på marken? :P

Någon som gått på Boot Camp?

xoxo,
Vicky

1 comment:

Anonymous said...

Oj podziwiam!!:P Że tobie się chce:P i po co to?? Żeby schudnąć czy dla przyjemności i zdrowia??