Monday, May 23, 2011

Chinese Wellness Health Massage

Var idag på Beauty Cast där jag fick 60 minuters individuellt anpassad massage av Dr. Wang. En bit in på massagen frågar han ok det känns bra, och jag säger absolut, men om han vill kan ha ta i ännu hårdare. Massage ska kännas ordentligt om den ska göra någon nytta ;)

Riktigt bra var han och hittade att jag är ganska stel i vänster sida, sedan har jag en muskelinflammation i vänster ryggslut (muskeln ovanför höften), där gjorde det riktigt ont. Och avslutningsvis är mina muskler i vänster ben trötta, troligtvis p.g.a. överträning. Så en del av smärtorna där beror säkerligen på att jag dragit muskeln i vaden. Behöver dock inte ta någon träningspaus, utan ska bara ta det lite lugnare och "do not overexcersie, or at least take it easy with the left leg".

En återkontroll om 2 veckor, men då är jag utomlands, så blir en ny behandling om exakt 3 veckor :)

wang 012 friDr Wei Wei Wang - utexaminerades juni 1996 från den kinesiska Institutionen vid Pekings universitet för traditionell kinesisk medicin som läkare.

Efter examen arbetade han i Beijing Asian Games Village Hospital i traditionell kinesisk ortopedi och traumatologi, ortopedi och traumatologi på kinesiska, traditionell kinesisk medicin behandling i 7 år. Han har specialiserat sig på behandling av cervikal och lumbal smärta i olika muskel-och ledskador. Han har fått erkännande från Hälsoministeriet för att ha uppnått mycket goda resultat i kinesisk medicinakupunktur, koppning, kinesisk ortopedi och traumatologimassage, konditionering vid meridianmassage, fotmassage, meridian massage med olja, behandling av multipla fall av sömnlöshet, nervositet, depression och andra symtom på gastrointestinal dysfunktion. Akupunktur för att sluta röka utförs, och effekten avsevärd.

Meridianmassageterapi: bygger på traditionell kinesisk medicin, som bygger på traditionell kinesisk medicin för kroppens meridianer till meridianer, qi och blod, yin och yang för att tydligt påvisa en effekt av massage. Kinesisk massage gjord av kinesiska läkare, utförs enligt speciella metoder som omfattar bland annat att gnugga, utföra akupunktur och andra metoder för att jämna ut meridianerna i kroppen. Detta förbättrar blodflödet, stärker kroppens immunförsvar, ökar kroppens energi, reducerar stress, depressioner, och svaghet samt andra biverkningar.Man främjar kroppens hela cirkulation och stärker kroppen metabolism, i syfte att balansera ying och yang för att behandla olika sjukdomar.
xoxo,
Vicky

No comments: