Thursday, May 05, 2011

Pink Panther

Today´s manicure :)

Oj vilken helfylld dag det har varit idag. Klockan 8 hade jag tid på Beautiful Skin för laserbehandling, sedan radiovågor, men bokningstjejen hade tagit för lite tid, så radiovågorna fick vi boka om till imorgon klockan 8 (ZzZzzZ, jag som ville sova ut lite...).

Sedan begav jag mig till frisören där jag skulle få en keratin-behandling för håret (skriver om det i ett annat inlägg). Dryga 2h senare kunde jag köra och hämta upp lunch från Subway, lämna av hos min moster, försöka beställa färska juicer direkt från återförsäljaren, men som vanligt är jag sent ute, så vi var ej säkra på att de skulle hinna bli nerbudade under morgondagen, så det får bli nästa gång.

Sedan begav jag mig för min manikyr, efter manikyren blev det ett snabbt stop för en "pasztecik" med championer och ost innan vi åkte för att hämta upp lite kläder och smycken från ett show room.

Sedan på hemvägen stannade vi hos en bekannt för lite tårta och snack innan vi körde hem. ganska exakt 12h var jag iväg och fixade grejjer idag, så ja jag är något trött. Därtill ställe jag min klocka på 07.15... PM, så den väckte mig inte i morse, utan det gjorde min moster kl. 07.35 "Vet du vad klockan är? Du ska vara på din behandling om 25min". Det var snabba puckar det...

xoxo,
Vicky

2 comments:

Anonymous said...

Snygg sida keep it up :)

Vicky M said...

tack :)