Saturday, July 13, 2013

Anna Nicole Smith

Läste precis ut boken om hennes liv. Väldigt intressant faktiskt och förvånande att hon var så korkad. Superlättläst och perfekt för stranden (nu när solen bestämt sig för att titta fram lite). Anna Nicole Smith, vacker var hon iaf. 
Detta är historien om den skandalomsusade modellen Anna Nicole Smith och hennes liv, sett ur Eric Reddings perspektiv - fotografen som upptäckte henne och följde henne på nära håll under många år.

Vi får följa henne från snabbmatsservitris i lantliga Texas till firad Playboymodell i glamorösa Los Angeles. Hon gifter sig med en multimiljonär tre gånger så gammal som hon, och blir senare inblandad i rättsliga tvister om arvet. Trots lukrativa modellkontrakt och en egen tv-show, kämpar hon hela tiden med vikten och sitt drogmissbruk. Hennes drömmar om ett liv i rampljuset gick i uppfyllelse, men hon fick betala ett högt pris. Hennes liv kantades av personliga tragedier och paralleller till mediaikonen Marilyn Monroe är slående.

Boken innehåller även 16 sidor unika bilder från Eric Reddings stora bildarsenal.

Paret Redding har följt sin skyddsling på nära håll genom åren. Historien om en förstorad och förstörd docka är en skildring av hennes skandalösa leverne - ett liv fyllt av triumfer och tragedier, motgångar och framgångar, droger och älskare (däribland några av Hollywoods största namn). 
- Anna Nicole Smith; historien om en förstorad och förstörd docka
xoxo, 
Vicky
 Follow Me on Twitter VicktoriaM!

No comments: