Tuesday, July 02, 2013

Kemisk peeling på Stureplanskliniken


Var igår iväg på Stureplanskliniken (Malmö) och gjorde en kemisk peeling med AHA-syror hos Erica. Behandlingen stacks lite och man kände verkligen hur produkterna tog sig ner och arbetade med huden. Direkt efteråt var man lite röd på olika ställen, men vilken fin lyster jag hade fått. Inom 30 minuter var allt det röda borta.

Är ni intresserade av en kemisk peel så kan ni maila eller ringa till EricaStureplanskliniken. 040 - 611 00 60 - malmo@stureplanskliniken.se
Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där aktiva ämnen läggs på huden för hudföryngring och hudförbättring. Utvecklingen har gått framåt inom kemisk peeling och man har idag vetenskapliga kunskaper om vilka ämnen som bör användas och deras effekter. Många kemiska peelingar är aha-behandlingar, där en eller flera aha-syror ingår i den kemiska peelen. Starka kemiska peelingar innehåller ofta TCA, triklorättiksyra, som är ännu starkare än aha-syra.
Jag fick en milk peel gjord:
Milk peel från Dermaceutic, en kemisk peel med 50% glykolsyra, 10% mjölksyra och 4% salicylsyra.
Motverkar fina linjer, nedsatt elasticitet, acne. Ger pigmentutjämning, normalisering av talgproduktionen. Även som kemisk peeling för föryngring av kroppen.
xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

No comments: