Wednesday, July 17, 2013

sponsrad video- Blomsterflickan avsnitt 1

Detta må vara ett sponsrat inlägg, men Blomsterflickan tycker jag är en smårolig serie, som är perfekt att se ett avsnitt av när man har typ 10 minuter över (som jag har just nu). Den känns sommar, vet inte varför, men sommar känns den, lite som Sunes Sommar eller något i den stilen, fast kanske inte riktigt lika barnvänlig som Sune är.  Det roligaste tycker jag är det här med att man kan "ändra folks öden" i alla fall för en liten stund. Som att skicka fel blommor till älskarinnan och frun, elakt kanske, men ack så kul..hehe... 5 avsnitt finns det att titta på online på Pocket Entertainment.

Bröllop, födslar, dop och begravningar. Det är mycket dramatik kring Vendelas blombutik. Med sitt stora hjärta och enorma engagemang hamnar Vendela alltid mitt i händelsernas centrum.
Med inblicken i folks liv så kommer också insikten när något inte är som det ska. Det kan vara onödig osämja, ofrivillig ensamhet, otrohet och blommor som skickas till ”fel” person. Och då kan Vendela inte bara stå bredvid och se på. Likt en hjälpande ängel rycker hon ut och ställer saker till rätta. Till sin hjälp har hon vännen och eviga följeslagaren, cykelbudet Crippe.
Det är otroligt vad man kan åstadkomma med lite omtanke och engagemang. Och några blommor...
Har ni sett något avsnitt redan kanske?

Detta är ett sponsrat inlägg. 

Vad tyckte ni? Kul? Underhållande? Bra tidsfördriv?
xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

No comments: