Friday, July 12, 2013

Ny dator

Börjar störa mig på min MacBook Air, och känner att det är dags att byta ut den. Frågan är dock om jag ska satsa på en Mac igen, eller gå tillbaka till den gamla goda PC:n? En ny lap top som känns aktuell för min del är den nya Sony Vaio Duo.

Den är jue inte bara sjukt snygg utan har även en massa coola finesser. Och behöver jag tillägga att den finns i vitt/silver?! Ja, jag älskar allt som är vitt, hela min lägenhet är jue typ vit, så sent som för någon dag sedan så kallade Kattis den en igloo...hehe... Vet dock inte om hon syftade på min air con eller på allt det vita, eller kanske både och..haha... I alla fall tror jag att Sonyn skulle passa in alldeles perfekt. Vad säger ni? Tror ni det är en bra idé?

Här har ni iaf lite mer info om den:
Sony Vaio duo 13. Skissa med dina fingrar. Skriv e-post med en stylus penna. Eller spela spel genom Windows 8. VAIO® Duo 13 hybrid tablet-laptop är utformad för att användas. Ultrabook™. Inspired by Intel. Intel® Core™ i7 processor¹. 

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

1 comment:

elle said...

Älskar du dans precis som jag? Checka bloggen & häng med i min utveckling! Tänkte dessutom tipsa om att jag har bloppis på bloggen nu :) massa kramar!