Monday, July 29, 2013

Utpressning

Något av det värsta jag vet. Psykologisk eller vad man nu kan kalla det. Jag är ändå 27 år gammal och jag blir bara vansinning när mina föräldrar försöker utpressa mig "något för något". Jag vet att jag slösar en massa pengar och att jag tyvärr ofta lever "beyond my means", speciellt nu när jag ska iväg både till USA och Brasilien, men att säga "Åker du till Stockholm, så åker mamma inte med till Polen" får mig bara att lägga på luren och i ett senare skede inte ens svara i mobilen när hemnumret dyker upp. Diskutera och säga sina synpunker går bra (fast jag blir jävligt irriterad hur som helst när någon försöker styra mitt liv), men kom inte och försök "utpressa" mig, jag är inte 10 år gammal.
 

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

2 comments:

Anonymous said...

[url=http://www.boracaytraveldirectory.com/]Christian Louboutin[/url] offer

Tasja said...

Å ena sidan kan jag tycka att så länge det är deras pengar du slösar bort så har de rätt att ställa krav på dig. Krav är ju inte lika med utpressning....;)

Fast å andra sidan anser jag de får skylla sig själva som fortfarande försörjer en 27-åring som mycket väl själv skulle kunna tjäna sina pengar.

Have fun in Stockholm!