Wednesday, September 28, 2011

The Event


Jag anser att ett event där inbjudan säger "begränsat antal platser" borde vara lite mindre. Jag och Karro kom till Nova Lund 20.15, kön var nästan ut till parkeringen, 5 minuter senare stod folk på parkeringen. Goodiebags kunde man glömma, då det typ fanns 50st eller nåt (vilket ty betyder folk som säkert stod i kö 2h innan eventet startade). Man blev bjuden på Briska cider och Vitamin Well, vattnet tog dock slut innan vi hann få något.



Som jag nämnde i tidigare inlägg så är priserna på plaggen helt tagna ur det blå, jag menar dryga 3 gånger så mycket som i England för vissa plagg. Vad gäller Topshop´s klädutbud så är det mesta så inte min stil i höst. Mormorskläder och tantkläder, långa kjolar som ser ut att ha varit min mormors, och nej det är inte snyggt. 70-tal i all ära, men låt det stanna där för 40 år sedan. Jag förstår 70-tals influenser, men gå inte så "literally". Usch nä.

Man kunde delta i en tävling om 2000kr via ELLE där man skulle skriva sin modehemlighet. Vinnaren dras på torsdag :) När vi bestämt oss för att ställa oss i kön till att handla... Jag vet inte vad de gjorde där bakom kassan. 2 kassor var öppna och vi stod i nästan 1h30min, det gick inte ens i snigelfart.

Sedan skulle då Emma Elwin från ELLE vara på plats för att ge stylingtips. Och hon fanns på plats - problemet var bara att ingen visste hur hon såg ut och hon utmärkte sig inte alls (klädmässig asså). I ELLE´s "monter" var hon inte heller. Så under hela kvällens gång hörde jag folk fråga olika personer i butiken om henne. Själv såg jag inte en skymt av henne, men som sagt jag vet inte hur hon ser ut...



Jag tycker faktiskt att det är lite konstigt att ELLE vill sätta sitt namn på ett event som är så dåligt planerat...


xoxo,
Vicky

1 comment:

Predatory Blonde said...

Ååååhhhh vad kul!