Friday, July 27, 2012

Energi-kicken när man ska resa


Vilken morgon. Eller ja. Att vakna innan 5 på morgonen när man lägger sig 01.30 på natten är ingen hit, men jag förvånas alltid över hur lätt det är att komma upp vid vilken oanständigt tidig tid som helst när man ska ut och resa. Håller ni inte med? I vanliga fall hatar jag att å upp tidigt, men själva vetenskapen om att man ska iväg på ett "äventyr" ger min kropp någon extra energikick och man känner sig som en ny människa.

Packade aldrig klart igår, så det var lite fläng i morse. Slutade med att jag inte kunde hitta mitt laptop case, don't ask me how då jag använde det igår. 3 minuter innan tåget avgick var jag på Hyllie...utan laddat Jojo-kort och utan biljett och så kan man inte betala med Amex...haha... Tur var att min pappa körde mig så han fick ladda på mitt kort. Kom ner på spåret precis när tåget ankom.
  
Gör väl inget om du hade missat ett tåg, de år jue var 20:e minut, tänker ni. Jag är last minut, jag kommer aldrig till flygplatsen mer än 1h innan avgång, oftast dyker jag upp när incheckningen stänger..haha... Så missa ett tåg funkar inte för mig. Hade varit på flygplatsen 45min innan avgång och då måste jag ta mig från en terminal till en annan och Norwegian's check-in för utrikes stänger 45 min innan...haha.. Hade dock klarat det iaf. Minns ni när jag dök upp 7 minuter innan avgång och gjorde värsta scenen på flygplatsen i Warszawa för att jag skulle med flyget. De ringde t.o.m. till kaptenen och jag skulle få åka med, dock utan mitt baggage, så jag stannade 3 dagar extra i Warszawa :P
I New York gjorde jag samma sak, eller ja Amerikanare är trevliga så jag slapp betala övervikt och så blev jag upgraderad till business class eftersom jag kommit sent...haha...

Well well, sitter nu på flyget till London. Norwegian är första flygbolaget som har gratis Wi-Fi i luften, så det är nice. Förutom att det inte har funkat under första timmen av flighten, men men.
 
xoxo, 
Vicky

2 comments:

Anonymous said...

I won't be able to thank you fully for the articles on your web-site. I know you'd put a lot of time and energy into all of them and hope you know how much I appreciate it. I hope I could do the same for someone else sometime.

Anonymous said...

I've been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.
My website: cool articles about animals