Monday, October 12, 2009

Boyzone-medlemen´s död

Igår kunde ni läsa om Stephen Gately´s plötsliga död efter en festnatt med maken Andy Cowles. Idag har det kommit fram fler intressanta uppgifter. En av dessa är att stjärnan troligtvis kvävts av sina egna spyor.

Tydligen hade paret festat hela natten, 8 timmar, ända fram till 4.30 på morgonen på nattklubben Black Cat (och inte som det framgick tidigare, att det bara skulle ha gällt ett par drinkar). Vid denna tid bad de båda männen en bulgar, Georgi Duchev, om att följa med de tillbaka och festa i deras exklusiva semesterlägenhet.

Efter ett tag bestämnde Andy sig för att sova medan Stephen och Georgi fortsatte festa. Nästa dag klockan 13.45 hittar Andy, Stephen död på soffan iklädd sin pyjamas.
Han låg i en konstig position. Han hittades på huk nedför soffan och det såg nästan ut som han var i en bedjande ställning - säger en källa.

Kroppen ska obduceras i morgon och först då kan en dödsorsak fastställas. Flera medier uppger dock redan nu att han hade vätska i sina lungor. Han dog efter att ha druckit mycket alkohol och sedan kvävts av sina spyor - skriver Daily Mail.

Resten av Boyzone-medlemmarna, med Ronan Keating i spetsen flög igår ner till Mallorca i ett privatplan.

Polisen ska obducera kroppen innan de kan säga något mer, dock sägs det i nuläget inte ligga något brott i grunden.


xoxo,
Vicky

No comments: