Friday, October 23, 2009

Jag gillar upptagna killar


Det är inte så att jag letar efter killar med flickvänner, men det där lilla extra finns där om någon faller en i blicken, sen får man reda på att killen i fråga har en flickvän. Man får det där lilla extra ruset, det blir en "farlig" jakt. Ja, det är kanske en jakt på bekräftelse, men för min del tror jag helt enkelt att jag gör det för att det blir enklare. No strings attached.

Om man har ihop det med en kille som redan har någon, så vet man var man står, man vet vad som gäller. Man behöver inte "put your self out there", varken känslomässigt eller överhuvudtaget. Sen de som
känner mig vet att jag alrig skulle röra en kille vars flickvän jag känner, eller en pojkvän till en tjejkompis. Det för mig är helt off limit. Spelar ingen roll vem killen är, hur het han är eller hur mycket jag skulle vilja ha honom i vanliga fall. Det blir liksom en mur, en STOP-skylt som inte kan överskridas.

Jag säger inte att jag inte gör fel. Man borde inte ha ihop det med upptagna killar, men om jag inte känner tjejen, så är det faktiskt egentligen inte jag som gör fel, utan killen. Tyvärr är det ofta så att det är tjejen som får skulden, medan killen typ ses som offer. Det tycker jag är helt FEL.

Om vi ser det från en annan sida. Om killen ändå tänkte vara otrogen, som kommer han ju vara det hur som helst, ellerhur? Så varför inte hänga på om man vill?

Jag tror helt enkelt att jag vill ha något kravlöst och lätt.
Jag var inte ute efter en upptagen man, men insåg ganska snart att det passade mig, eftersom jag varken har tid eller lust att ha ett seriöst förhållande. De här männen får själva ta ansvar för sina andra relationer, jag bryr mig bara om hur de är när vi är tillsammans. Jag vill inte ha tjafs och vardagsliv. - säger Therese.

Vad tycker ni om det hela? Har ni någonsin varit med någon som varit upptagen?


xoxo,
Vicky

6 comments:

Illwill said...

Det finns människor som förstår vad heder och respekt är. Jag menar självklart inte "heder" (underkastelse) och "respekt" (rädsla) som berikarna håller på med.

Uppenbarligen är det inte något för dig, men min erfarenhet av polska (antar du är en sådan) kvinnor säger mig att heder/respekt inte är av intresse, utan allt handlar om pengar och materiella ting. Har hittills inte träffat en enda reko polack av kvinnligt kön, dock många av manligt vilket är rätt intressant.

Vad var det din blogg handlade om? Smink, kläder och annat "aningens" ytligt. Ser ut som om jag hade rätt igen, härligt!

P.S Jag håller med dig om att det inte bara är tjejen eller killens fel, båda är motbjudande små kräk som inte borde tillåtas att existera. Nej, jag har aldrig varit otrogen och ingen har varit otrogen mot mig...men jag lever efter min heder och sådant här äcklar mig.

Anonymous said...

Otrohet är inte något som bör uppmuntras, och det är precis det du gör i din blogg här. Du säger att det är okej att göra det med en kille som är upptagen om man inte känner kvinnan han är tillsammans med. Och att det inte är du som gör fel, utan killen.

Tänk efter lite vad du sade där, så kanske du förstår varför jag tycker att du antagligen byter kille varje vecka och skiter fullständigt i vilka förhållanden du krossar och alla som får permanenta skador på grund av det.

Som Illwill sade, respekt och heder verkar inte vara något för dig.

P.S. Ja, det är killens fel om han går med på det. Men det är lika mycket kvinnans fel som uppmuntrar ett sådant beteende. Båda två är totalt motbjudande.

Tia said...

Jag tycker det känns som att kvinnor som tillåter sig vara "älskarinnor" saknar självrespekt och respekt för sina medmänniskor. Möjligt att killen kanske hade varit otrogen i vilket fall men det gör inte någons handlingar försvarbara, varken mannens eller älskarinnans.

Det är fullt möjligt att ha en kravlös sexuell relation med en ledig man. På så sätt är det på lika villkor och man sårar inte någon annan.

Jenny said...

Du skriver "Om killen ändå tänkte vara otrogen, som kommer han ju vara det hur som helst, eller hur?" Nej, inte om det inte finns någon kvinna som ställer upp på att agera gratishora åt honom, eller hur?

Jag förstår inte hur man kan vilja göra andra kvinnor så illa, oavsett om man känner dem eller ej.

Hoppas att du hittar dina drömmars man, din själsfrände, en far till dina barn, skapar ett liv med honom och efter några år får du reda på att han under de år ni var tillsammans var han i själva verket tillsammans med flera andra.

Art of jean said...

Den som brukar få bära skulden är den bedragna kvinnan " du dög inte åt honom, du kunde inte tillfredställa honom", du var kanske en dålig flickvän". Du söker med andra ord bekräftelse på bekostnad av andra kvinnor. Men det är intressant att du är medveten om den biten, men inte har insikt nog att se din egen del och ansvar i det hela. Jag är för öppna relationer, att sex är hälsosamt och att partnerskap inte passar alla- men otrohet är otrohet och det är ett svek som inte kan göras på egen hand. Vilken väninna skulle någonsins våga lita på dig med hennes man i samma rum ensamma? Du lyckas säkert hitta något svepskäl för att kunna rättfärdiga din räd i hans kalsonger ändå.

J said...

Jag har knullat upptagna tjejer, som en sport, men bara när de gjort klart att de haft pojkvän och att deras relation funkat bra.
Jag har ett hävdelsebehov, eller hade rättare sagt.

Att du inte inser att hela den här grejen beror på taskig/t självkänsla/-förtroende är pinsamt. Du ger dig in i något du inte kan förlora eftersom han redan från början "har någon annan". Du säger det själv fast med andra ord.

Självhjälpsböcker, terapi eller bara tänka igenom varför du gör så är att rekommendera. Du kanske nån gång kommer vilja ha en kille och då är det bra att våga gå på någon som inte redan är upptagen.

Ps. Om du väl hittar en snubbe som har en tjej men dumpar henne för dig sen så Lovar jag att en gång otrogen - alltid otrogen är en kliché som stämmer 9 gånger av 10.

Hursom, hoppas du har grymt sex tills du löst situationen och inte sårar någon som inte förtjänar det.