Monday, October 12, 2009

Korkad lista!


Något som heter Spike TV har nominerat, eller tagit fram en lista skådespelerskor som inte åldras värdigt, och som är nära att passera sitt bäst-före datum. Egentligen ingen korkad lista, men vissa av namnen som är med, tycker jag är skrattretande. Julia Roberts, på en FÖRSTA plats. Julia som jag anser vara en av de bästa skådespelerskorna som finns och där till är hon väldigt omtyckt. Sedan ett lika korkat namn att hamna på listan, iofs först på en 10:e plats, men NICOLE KIDMAN! Give me a break! ÄR det ett skämt eller?
”Somliga skådespelerskor åldras med värdighet och blir allt bättre med tiden. Andra har inte den turen. När de väl passerat sitt bäst-före-datum går den sura mjölken inte att dricka längre. De här skådespelerskorna fortsätter att få roller i storfilmer. Men det är bara en tidsfråga innan tiden hinner ifatt dem.”

Resten av listan ser ut så här:
1. Julia Roberts
2. Cameron Diaz

3. Meg Ryan

4. Sarah Jessica Parker

5. Lindsay Lohan

6. Renee Zellweger

7. Helen Hunt
8. Drew Barrymore

9. Teri Hatcher

10. Nicole Kidman

Vad säger ni? Vem platsar enligt er?

xoxo,
Vicky

1 comment:

The Hills & The City said...

Okej Lindsay Lohan men dom andra förstår jag inte vf dom e med där!

Heheh ja stackrs tjej, såg en bild på rihanna osså som hade typ en sorts klänning som var see thrue, det roliga va att när hon böjde sig fram för att gå in i bilen så visade hon HELA bakdelen not cute at all. Fashion flops helt enkelt heehh=)