Saturday, October 24, 2009

Jimmy Choo for H&M and the next designer is...


Jimmy Choo´s kollektion för H&M finns i butikerna den 14:e november. Visst finns det en hel del fina plagg, och skor (dock är jag lite besviken på skorna). Vad gäller kläderna, så ett stort minus till att en hel del av kläderna endast passar tjejer med nästa inga bröst alls. Ett annatminus är priserna. De är SKYHÖGA. Ja,jag vet att det är Jimmy Choo, men det är faktiskt H&M, det är fortfarande H&M-kvalitée och H&M-plagg. Jag menar jag älskar läderlegginsen..149€, fransklänningen ligger på 199€, den dubbla toppen79€. Sorry, men jag tycker det är too much för H&M-plagg. Vilket dock inte innebär att jag inte kommer bege mig iväg för att kolla in kollektionen. Vad säger ni?
"The Jimmy Choo collection for H&M is full of fun, one-off items with an accessible and glamorous identity made with stylish materials, emphasised with colour and embellishment. I wanted to create pieces that would reach a cool and young customer with a fashionable and independent sense of spirit in this one-off collaboration."
- Tamara Mellon,
Founder and President, Jimmy Choo.
I bildspelet nedan har ni mina favoriter.

HÄR har ni alla 86 delarna och HÄR har ni prislistan.


Nästa designer för H&M till våren 2010 är Sonja Rykiel,men mer om det i ett annat inlägg :)

xoxo,
Vicky

2 comments:

Tasja said...

HM kläder för 1500 - 2000 kr? Den som betalar det är allvarligt störd och behöver hjälp. Ni betalar för en lapp med hans namn på! För som Vickan skriver det finns INGEN kvalité i HM plagg. Då hjälper det inte att en kändis varit med och kluddat lite på designen.....

Vicky M said...

ja, asså du får jue designen också, men iaf. Jag tycer det är way too much att lägga på ett h&m-plagg. Då måste jag verkligen bli kär i något :/ Som jag blev i mina Viktor&Rolf skor när de designade för H&M, 89€ betalade jag för de och de är de bekvämaste 14cm klackarna jag har, jag avgudar de :)

En annan sak jag aldrig skulle göra är att slåss om plaggen på TRADERA, där blir jue priserna bara ännu mer CRAZY!