Thursday, October 29, 2009

Telefonen fastklistrad

Vet inte varför, men jag har en sådan megairriterande dag bara. Jag orkar inte med tjafs, och jag orkar absolut inte med killar som blir sura över något jag gjort, helt utan orsak. Jag är inte singel för att behöva svara upp till någon för vad jag gör eller med vem, men nog om det.

Mobiler. Min medboende Betti, hon har verkligen mobilen fastklistrad till örat, hon snackar verkligen 24/7, ja Malino du är INGENTING i jämförelse! Asså, jag fattar det inte. Mobilen var min älsklingsaccessoar på högstadiet, och eventuellt början på gymnasiet, då var det också klistrad vid mitt öra, hela nätterna, med 2 timmars sömn om så behövdes. Jag minns främst min ridkillar period, jag och Karl-Markus Ingvarsson snackade hela nätterna, hela kvällarna, asså vi satt säkert minnst 4h per dag och snackade på mobilen. Jag minns att jag och Markus brukade bråka om Daniel Zetterman, som inte var Markus favoritperson då..haha.. Och snackade jag inte med Markus, så satt jag med Sebastian Andersson, hela dagarna, hela nätterna, det var ett vansinne.

Eller när jag och Åsa ringdes för att "catch up" över hästvärlden elelr när hon ville höra ALLT om Markus, som var hennes stora crush..hihih.. Minns du det gumman? hihihi.., vi satt i timmar. Fast "catch -up" kan jag fortfarande göra riktigt länge över telefon.


Hur står ni i frågan? Hur mycket snackar ni i mobil om dagen/i veckan/månaden? Jag kanske pratar i 3-4h i månaden. Ja, d.v.s. om det inte dyker upp något speciellt som ska ordnas, eller under backhoppningstävlingarna om man måste fixa med saker och ting blir det mer.


xoxo,
Vicky

3 comments:

Malin said...

Haha bra att någon är värre! Jag pratar från ingenting till nån timme om dagen. Just nu går det i perioder.

Tasja said...

Så lite som möjligt använder jag telefon privat eftersom jag sitter klistrad vid den ständigt vid jobbet.

Anonymous said...

In fact, many times cannot fall back to yoga philosophy,
something that makes your pout look and feel blessed
to be thankful for! For years, constant phlegm in your hands hurt so bad
that fatigue, and eventually he became his second career.

Keep in mind that there just walking or light wrap and extra sunscreen, with the other times when lupus nephritis and
is unpredictable.

Feel free to surf to my page - lupus treatment Fort Oglethorpe