Thursday, January 24, 2013

Det här med att överpacka

Jag säger det igen, jag HATAR att packa. Nu har jag iofs inte klagat på det på länge, då jag faktiskt suttit på rumpan min i Malmö sedan efter Halloween (otroligt ellerhur?! Kan själv inte fatta det). Men detta med att packa är inte bara jobbigt, det som är ännu mer jobbigt är att inte överpacka, som jag, precis som Andréa, är mästare på. 

Ett bra tips är att göra en lista över dagarna man ska vara borta och skriva typ "dag" "kväll" och sen kryssa av när man lägger i plagg, på detta sätt blir det typ inte för mycket. Och så har man med sig typ 2 extra outfits. Vad jag oftast brukar överpacka med är skor & byxor. Jag må använda de allihopa, men jag hade inte behövt ha så många med mig.

Nu har jag iaf packat inför Stockholm (åker imorgon bitti och är tillbaka på måndag eftermiddag någon gång). Har en vanlig stor handbaggage väska och jag får typ inte plats. Å andra sidan tar mina Jeffrey Campbell skor upp typ 1/3 av väskan...

Svåraste för mig är minska skoantalet (har med mig 2 par till Stockholm + UGGsen som jag reser i) och att bara ha en jacka med mig. Jag vet inte varför, men jag älskar att ha val när det gäller skor och jackor.

Vad brukar ni överpacka med?
  

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

5 comments:

Anonymous said...

Overpacking - shoot me. Jag HATAR att jag lyckas varenda jävla gång... Den här gången måste jag dock bära med mig FONDUE SET härifrån också, mamma hade önskemål om det och den upptog hela jävla väskan. Buhuuu... PS. Skrev kommentar i min blogg ang. lördagen också. Jag kommer vara på stan och "plocka", vet bara inte när men typ efter lunch. Men vi hörs imorgon och så bestämmer vi fika/lunchtid för lördag. Jag messar eller skriver när jag landat, blir på tidiga kvällen.

PUSSSSSSSS

Andrea

Vicky M said...

hehe..nice :) Finns mycket nice i Schweiz, jag älskar deras starka ostar SÅÅÅÅ gott, går inte att få tag på i Sverige typ :(

Låter perfa om lördag! vi hörs!
puss

Malin said...

Så typiskt att du ska till sthlm den här helgen. Pappa åker till Paris imorgon och jag har lovat att vara hund och husvakt till måndag. Hade så gärna velat ses en sväng, miss u! Hoppas du får en härlig resa. Puss!

Vicky M said...

ahh synd :( kan du inte smita ut en stud på lördagen då? elelr söndagen?

Malin said...

Tror inte det tyvärr men hör av mig om jag kan lösa det:)